Onderhoud & Service

Het onderhouden van een website kan een hele sleur zijn, Henk Theunissen ontzorgt!

Naast de ontwikkeling van websites en webshops helpt Henk Theunissen ook met het onderhoud van jouw website.

Met een onderhoud- en service-abonnement ben je altijd verzekerd van de drie zekerheden; maandelijkse back-up van jouw site, plugins altijd up-to-date en prioriteit support.

Maandelijkse back-up van jouw site

Jouw site wordt maandelijks geüpdatet; dit betekent dat wanneer jouw website crasht of wordt gehackt je een kopie hebt van de website die je kunt laten terugzetten.

Plugins altijd up-to-date

Jouw plugins worden wekelijks geüpdatet, zodat je bijna altijd de laatste versie hebt en daarmee beschikt over de meest veilige variant van de plugins; niet regelmatig updaten van plugins kan jouw website een makkelijk doelwit maken voor hackers.

Prioriteit support

Persoonlijk contact is een speerpunt van Henk Theunissen, dit is niet te koop. Je krijgt met prioriteit support voorrang in de afhandeling van jouw vragen en problemen, 7 dagen per week (m.u.v. vakanties).

Je kunt per direct gebruik maken van de service. Jouw abonnement gaat in op de 1e dag van de volgende maand. Je ontvangt elke 3 maanden een factuur waarin je voor de komende 3 maanden een verbintenis aangaat. Je kunt het contract opzeggen of wijzigingen tot 24 uur voor de nieuwe facturatiedatum.

Bestaande klanten mogen contact opnemen via de gebruikelijke contactmogelijkheden.